Американската потребителка в TikTok Марсела Хил случайно открила, че се е омъжила

...
Американската потребителка в TikTok Марсела Хил случайно открила, че се е омъжила
Коментари Харесай

Жена се омъжи, забременя и след това разбра, че са роднини със съпруга си

Американската потребителка в TikTok Марсела Хил инцидентно разкрила, че се е омъжила за родственик, оповестява LadBible.

Хил научила за родството със брачна половинка си едвам след 12 години брак. По време на бременността си тя взема решение да изследва произхода си, с цел да избере име за нероденото си дете от някой от своите предшественици.

Когато дамата споделила на мъжа си имената на своите баба и дядо, той ненадейно дал отговор: „ Нашите баби и дядовци очевидно имат едни и същи имена.

 Жена се омъжи, забременя и по-късно разбра нещо шокиращо за брачна половинка си ВИДЕО

При по-голямо задълбочаване Хил схванала, че дядо й е братовчед на баба му. „ Тогава брачният партньор ми се обади на баба си, аз се обадих на дядо си и ги попитахме дали се познават “, споделя тя. - Е, оказа се, че, се познават! Дори са живели дружно като деца ", написа още Блиц.

Роднинската връзка се оказала много далечна: Хил и брачният партньор й били четвърти братовчеди един на различен. Те реагирали на това изобретение с комизъм и даже открили някои позитивни аспекти в него: в този момент те могат да вървят дружно на срещи на родственици. Когато се ражда щерка им, тя е кръстена на своята пра-пра-баба Мери Джейн Долар.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР